Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők : Hétköznapokon 8:00-20:00 között
  Kapcsolat : +36 1 401-1300

Hírek

Egészségügyi és Szociális Munka Napja

2018. november 09-én a XVI. Kerületi Önkormányzat szervezésében, hagyomány szerint, az idei évben is megrendezésre került az Egészségügyi és Szociális Munka Napja, melynek keretében a Kerület Vezetése az év orvosa címet dr. Imre Tamás gyermekorvosnak, az év szakdolgozója címet Gáspár Judit neurológiai vezető asszisztensnek adományozta.

A díjazottaknak szívből gratulálunk, jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Read More

Szemészeti szakrendelés

A szemészeti szakrendelésünkön bizonytalan ideig kizárólag a XVI. kerület felnőtt lakosságát látjuk el.
Szakorvosaink rendelési idejéről-, illetve a szakrendelésről bővebben honlapunkon a Szolgálatatások/szemészet menüpont alatt olvashatnak.
Megértésüket ez úton is köszönjük!
dr. Kiss Marianna
igazgató
Read More

Betegelégedettségi felmérés

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatánál betegelégedettségi felmérés zajlik 2018. május 7-e és 2018. június 7-e között.
A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi szolgálatának vezetősége azon fáradozik, hogy magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítse az intézetet felkeresőket, hogy Önök elégedettek legyenek az ellátás színvonalával.
Kérjük, az alábbi kérdőív kitöltésével és elküldésével szíveskedjenek hozzájárulni a gyógyító – megelőző – gondozó munkánk színvonalának emeléséhez.
Fontos számunkra az Ön személyes véleménye, hogy ezáltal még hatékonyabban tudjuk alakítani, fejleszteni az intézetünk eddig elért szolgáltatásait.
A felmérőlap itt érhető el.
Kérjük, kitöltés után az “Elküld” nyomógombra kattintva küldje el részünkre a kérdőívet!
Segítő munkáját ezúton is köszönjük!
Read More

Új előjegyzési rendszer

Új előjegyzési rendszer bevezetése
Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy 2018. május 1.-vel új, a betegdokumentációhoz közvetlenül kapcsolódó online beteg előjegyzési rendszert a FőnixWeb alkalmazást vezetjük be.
A rendszer használatához egyszeri előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt követően, az első megjelenés alkalmával a betegirányító munkatársak által történő hitelesítés után, lehetőségük lesz megnézni a Szakrendelőben keletkezett egészségügyi dokumentációkat is. (Más intézményben keletkezett egészségügyi dokumentáció megtekintése, a 2017. november 1.-től bevezetésre került Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér használatával lehetséges). A rendszerbe való belépéshez ügyfélkapu regisztráció szükséges.
A FőnixWeb regisztrációhoz egy működő postafiók (e-mail cím) és egy mobil telefonszám szükséges!
Az új rendszer nyújtotta lehetőségek:
  • vizsgálati időpontok foglalása
  • lefoglalt időpontok megtekintése
  • időpont lemondása,
  • ambuláns lapok megtekintése
  • felírt gyógyszerek megtekintése
  • leletek (pl. labor) megtekintése
Rendszer igénybevételi módja:
    1. Az előjegyzési modult a www.szakrendelo16.hu weboldalunkon történő előzetes regisztrációt követően lehet használni
    2. A betegadatok lekérdezésére csak személyes megjelenés alkalmával történő adategyeztetést követően lesz lehetőség. (Erre csak egy alkalommal lesz szükség)
Budapest, 2018. április 24.
Read More

Egészségügyi fejlesztési program a szakrendelőben

Egészségügyi fejlesztési program a szakrendelőben
Az Egészséges Budapest Program keretén belül, a XVI. kerületi Önkormányzat és szakrendelőnk 2017. szeptemberében pályázatot nyújtott be a XVI. kerületi járóbeteg-szakellátás fejlesztésére/korszerűsítésére.
Örömmel tájékoztatom a Tisztelt Lakosokat a benyújtott pályázat pozitív elbírálásáról, mely az 1970/2017. (XII.19.) Kormányhatározatban került kihirdetésre. A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata járóbeteg-szakellátásának fejlesztésére, korszerűsítésére nyújtott állami  támogatás összege 1,150 milliárd Ft , melyhez a XVI. kerületi Önkormányzat további 120 millió Ft támogatással járul hozzá. Az átalakítási/építési munkálatok előreláthatólag a következő évben kezdődnek, a részletekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket! A fejlesztést követően kapacitás bővítésre is sor kerülhet, mely reményeink szerint csökkenteni fogja a várakozási időket is.
Békés ünnepeket és jó egészséget kívánok minden páciensünknek az Új Esztendőre!
Kiss Marianna
igazgató

Read More