Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők : Hétköznapokon 8:00-20:00 között
  Kapcsolat : +36 1 401-1300

Kineziológiai tapasz-Taping

Az Elasztikus Taping Technika, egy magas minőségű, rugalmas, öntapadós tape anyag alkalmazása, amely betegvizsgálaton alapuló, betegközpontú, átfogó kezelés.
Hatékonyan alkalmazható reumatológiai kórképeknél, ízületi-, izom (nyak-, derék-, hát-, csípő-, váll és végtagfáj dalmak, gerinc- és hátfájdalmak enyhítésére, teniszkönyök kezelésére), ortopédiai kórképeknél (pl. különböző láb-deformitásoknál, gerincferdülésnél, hanyagtartás esetén, tartásjavításra, stb.), valami nt sportsérülések megelőzésére és kezelésére.
Gyorsítja a traumatológiai sérülések- és műtétek rehabilitációját, kedvező hatású a neurológiai kórképek (pl. bé nulásoknál, hypotoniás izomzatnál) kezelésénél.
Segíti a terhesség és szoptatás utáni hát- és derékfájdalmak enyhítését. Kiválóan alkalmas nyirokkeringési problémák kezelésére, és hegkezelésnél segít megakadályozni a letapadást.
A rugalmas tapaszokat speciális technikával alkalmazva, az izomkötegek, ínszalagok, idegek illetve nyirokvezetékek mentén elhelyezve a szervezet öngyógyító mechanizmusát használja fel. A rugalmas szalagok nem korlátozzák a pácienst a szabad mozgásban.
A Taping technika, mint terápiás lehetőség önmagában is, illetve kiegészítő kezelésként a gyógytorna és a fizioterápiás kezelések hatását erősítve is jól alkalmazható.
Bejelentkezés, információ, bővebb felvilágosítás:
Kochisné Jarecsny Judit gyógytornász
Szín Katalin gyógytornász
Tel: 06-1-401 13 45, mobil: 06-20- 669 20 96.
A kockázatról olvassa el a használati útmutatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát!